Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsutrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Christelle
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Christelle,

Bedankt om me zo te steunen en te luisteren in mijn moeilijke tijd. je geeft me altijd de sterkte en moed om door te gaan. en het klopt ook wat je verteld je zit er pal op.




Ervaring van Anoniem met medium Christelle   Ervaring van Anoniem met medium Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Christelle, vanochtend vergeten je het maximale aan sterrren te geven:) in mijn optiek verdien jij ontelbare sterren.
Liefs Peggy.




Ervaring van Peggy met medium Christelle   Ervaring van Peggy met medium Christelle   Ervaring van Peggy geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Christelle, dank je eerst en vooral dat je naar mij luisterde. Jouw inzicht dat ik al met een been in het licht sta geeft mij vertrouwen. Lieverd , tijd is niet te voorstellen maar jouw voorspelling mag zo in mijn leven komen,. er u's ruimte. Ik ga je zeker weer bellen.
Liefs Peggy.




Ervaring van Peggy met medium Christelle   Ervaring van Peggy met medium Christelle   Ervaring van Peggy geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Ik wil je bedanken voor je tips en voor je geduld aan telefoon.
Bedankt.




Ervaring van Anoniem met medium Christelle   Ervaring van Anoniem met medium Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Leuk en verhelderend gesprek. Ze kwam snel tot de kern en voelde het heel goed aan. Haar eerdere voorspellingen zijn uitgekomen, dus ik heb de goede hoop dat deze ook uitkomen.




Ervaring van Jade met medium Christelle   Ervaring van Jade met medium Christelle   Ervaring van Jade geplaatst op 17 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Christelle,
al geruime tijd bel ik je als steun, en altijd help je me er boven op, ook komen je voorspellingen uit en luister e vooral naar jezelf, dat maakt jou speciaal, ik wil je bedanken
veel liefs
Rita.




Ervaring van collega Christelle met medium Christelle   Ervaring van collega Christelle met medium Christelle   Ervaring van collega Christelle geplaatst op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Christelle ik ben blij je terug op de lijn te zien. er is in het verleden al veel uitgekomen, ook is mijn ex vriend terug gekomen en zijn we weer samen. ik wil je bedanken voor de mooi voorspellingen.
liefs Anoniem.




Ervaring van PL met medium Christelle   Ervaring van PL met medium Christelle   Ervaring van PL geplaatst op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Christelle wat leuk dat je terug op de lijn bent. Ik praat graag met je ook omdat er zoveel uitkomt van je voorspellingen, een zachte stem
en ook zoveel goede raad en zuiver .

P.L.




Ervaring van PL met medium Christelle   Ervaring van PL met medium Christelle   Ervaring van PL geplaatst op 31 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Chruistelle, dankjewel. heb je al enkele malen gesproken. Je geeft me rust en voel dat je eerlijk en zuiver bent. Dank. Edina.




Ervaring van Edina met medium Christelle   Ervaring van Edina met medium Christelle   Ervaring van Edina geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Hey Christelle, ik heb jou deze morgend gebeld. Wat ben je zuiver en oprecht. Je draait er niet omheen, je hebt in mijn ziel gekeken en mij oprecht blij gemaakt en mij terug in mijn eigen kracht gezet. Tot hoors.




Ervaring van S. met medium Christelle   Ervaring van S. met medium Christelle   Ervaring van S. geplaatst op 20 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Cristelle ik wil je bedanken voor al je warme woorden en steun in al die tijd die ik je al spreek. door je wijze raad en je lieve stem hebben me al door zware periodes geholpen en ook je voorspellingen die uitkomen. je ziet het allemaal echt zuiver dank je Marie.




Ervaring van Marie met medium Christelle   Ervaring van Marie met medium Christelle   Ervaring van Marie geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Beste Christelle, van de week had ik je gebeld over een man.
Je vertelde man dit is niet de man waar je mee spreekt hier zit iemand anders achter. Je had gelijk er zat inderdaad iemand anders achter.
Top goed gezien.




Ervaring van anoniem met medium Christelle   Ervaring van anoniem met medium Christelle   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Beste Christelle,

Ik belde je een tijdje geleden, met de vraag of ik de woning zou krijgen. Je voorspelde dat het inderdaad zo zou zijn, ik wilde je hierbij laten weten dat ik inderdaad de woning gekregen heb, en ontvang binnenkort de sleutels. Heel erg bedankt .




Ervaring van anoniem met medium Christelle   Ervaring van anoniem met medium Christelle   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Christelle,
Ik belde je vorige week over mijn relatie je was eerlijk en zei dat ze plots ging over zijn dat mijn partner ermee ging stoppen. het is gebeurd hij is vertrokken je hebt gelijk gekregen en ik stel je eerlijkheid wel op prijs, al doet het heel veel pijn .
Ann.




Ervaring van Ann met medium Christelle   Ervaring van Ann met medium Christelle   Ervaring van Ann geplaatst op 28 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Christelle,
we spreken elkaar regelmatig over mijn situatie. Je blijft mij de kracht en steun geven die ik nodig heb om vooruit te komen en vertrouwen te hebben in de toekomst. Je pept mij iedere keer weer op met je zachte stem en je directheid.
Lot of hugssssss.




Ervaring van l met medium Christelle   Ervaring van l met medium Christelle   Ervaring van l geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Je zat er pal op onmiddellijk zonder aarzelen en uitleg van mij, wauw wat ben jij goed .
Thanks .
Bel je zekers nog .




Ervaring van Patrick met medium Christelle   Ervaring van Patrick met medium Christelle   Ervaring van Patrick geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Je bleef volhouden dat er iemand anders in mijn leven zou komen, ondanks ik bleef hopen op een persoon uit mijn verleden,
t is gebeurd en ben echt verliefd en dolgelukkig wauw. Top,
Had beloofd iets te schrijven bij deze .
Gewoon Fantastisch had sneller naar je moeten luisteren . A.




Ervaring van A met medium Christelle   Ervaring van A met medium Christelle   Ervaring van A geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Christelle,
ik belde je om te vragen om het nog goed kwam tussen een persoon, je kon zo zien wat er allemaal afspeelde in zijn leven zonder enige uitleg, je zag ook dat er terug contact kwam en ook je bent eerlijk en vertelde dat er nog dingen zouden uitgesproken worden maar geen relatie, ik ging je iets laten weten, het is dus uitgekomen allemaal. je bent keigoed, geen zever, to the point, geen verhaaltjes, zuiver en oprecht .
Jij bent mijn favoriete persoon waar ik naar bel op deze lijn .
Dank je om me meermaals te helpen .
je verdiend tien sterren een toppertje
gr A.




Ervaring van Anja met medium Christelle   Ervaring van Anja met medium Christelle   Ervaring van Anja geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Christelle, ik had je beloofd iets laten te weten als het uitgekomen was. Wel je zat er toen al pal op en ja hoor hij is terug gekomen en het is gebeurd zoals je me vertelde. Je kon de situatie toen ook goed beschrijven zonder je iets te vertellen wauw Toppie. Dank je wel V.




Ervaring van Viviane met medium Christelle   Ervaring van Viviane met medium Christelle   Ervaring van Viviane geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Christelle ik bel je al geruime tijd en er is al veel uitgekomen van je voorspellingen. Je bent een kanjer, er zijn al zoveel dingen uitgekomen je spreekt altijd de waarheid ook als het negatief is en die eerlijkheid vind ik geweldig. Dank je wel voor al je steun al in die hele tijd een toppertje van tien sterren Sabine.




Ervaring van Sabine met medium Christelle   Ervaring van Sabine met medium Christelle   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Kippenvel moment amai boenk erop top medium. X Anouck.




Ervaring van Anouck met medium Christelle   Ervaring van Anouck met medium Christelle   Ervaring van Anouck geplaatst op 9 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Beste Christelle, vorig jaar vertelde je mij dat dat iemand terug zou komen maar dat dat voor mij te laat zou zijn. En inderdaad hij kwam terug een jaar later en ook inderdaad voor mij te laat. Dat zag je goed. Xx.




Ervaring van J met medium Christelle   Ervaring van J met medium Christelle   Ervaring van J geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Christelle, wat ben je een ontzettend lieve vrouw. To the point, draait er niet omheen en alles wat ze mij heeft verteld is helemaal waar en/of is uitgekomen.
Ze heeft me regelmatig heel fijn advies gegeven en mij daarmee enorm geholpen.
Lieve lieve Christelle, wat ben jij ontzettend goed.

Ik hoop dat je volgende voorspelling ook weer uit mag komen.

Lieve groet.




Ervaring van Cathy met medium Christelle   Ervaring van Cathy met medium Christelle   Ervaring van Cathy geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  lieve Christel, jouw waarnemingen zijn goed er zijn al wat jij tegen mij zei uit gekomen. Nu op naar het mooie, ik blijf in jou geloven. Groet Lola.




Ervaring van lola met medium Christelle   Ervaring van lola met medium Christelle   Ervaring van lola geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  duidelijke taal met vleugje humor, concrete voorspellingen, geen vaag gesprek. Een aanrader.




Ervaring van patrick met medium Christelle   Ervaring van patrick met medium Christelle   Ervaring van patrick geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Dank je wel christelle. Je hebt me gerust gesteld. Veel liefs van een vrouw die gaat samenwonen I. Een huis wat groot genoeg is voor 2 :) .




Ervaring van Vrouw met medium Christelle   Ervaring van Vrouw met medium Christelle   Ervaring van Vrouw geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Christelle, ik bel je al geruime tijd. Elke keer weet je alles zo goed te omschrijven zonder dat ik je iets vraag, je legt de situatie piekfijn uit tot in detail. Je bent een topper, ik heb al zoveel hulp van je gehad dank je Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Christelle   Ervaring van Sandra met medium Christelle   Ervaring van Sandra geplaatst op 7 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Christelle, ik wou jou nog bedanken voor het consult van deze middag. Je voorspelde mooie dingen ook gaf je mij zelfvertrouwen. X tot hoors.




Ervaring van V. met medium Christelle   Ervaring van V. met medium Christelle   Ervaring van V. geplaatst op 5 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Je hebt gelijk gekregen je bleef volhouden dat er terug contact kwam met mijn ex. Inderdaad dat is zo uitgekomen en zoals je vertelde hebben we ook al goede positieve gesprekken gehad. WAUW wat ben je toch goed.




Ervaring van Sandra met medium Christelle   Ervaring van Sandra met medium Christelle   Ervaring van Sandra geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Christelle, mijn huis werd verkocht en ik had twee weken tijd om iets te vinden. Ik was in paniek, jij wist me tot rust te brengen en verzekerde dat er een oplossing kwam. Je hebt gelijk gekregen, kreeg nog snel iets te huur aangeboden. Het klopte allemaal dank je wel Bianca.




Ervaring van Binaca met medium Christelle   Ervaring van Binaca met medium Christelle   Ervaring van Binaca geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Wist alles goed te omschrijven. nu afwachten hoe het gaat verlopen. N.




Ervaring van N.AD met medium Christelle   Ervaring van N.AD met medium Christelle   Ervaring van N.AD geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Christelle ik bel al een geruime tijd naar je en je bent mijn steun en toeverlaat je weet me altijd te kalmeren. en na ons gesprek kom ik tot rust ook is mijn ex terug gekomen zoals je had voorspeld en heeft mijn zoontje hulp gekregen op school van een man waardoor hij wel naar het volgende jaar mocht. je zag het heel helder dank je wel liefs S.




Ervaring van Sanne met medium Christelle   Ervaring van Sanne met medium Christelle   Ervaring van Sanne geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Gisterenavond met haar gebeld. Wat een verrijking. Hoop je weldra nog eens te spreken. Ik hou je op de hoogte in verband werk en L. Gaf me ook waarschuwings tips mee. Dus ik ben voorbereid.




Ervaring van ariane bovendaerde met medium Christelle   Ervaring van ariane bovendaerde met medium Christelle   Ervaring van ariane bovendaerde geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Amai Christelle ik stond paf van wat je mij duidelijk hebt gemaakt. Je zei dingen die je niet kon weten en te maken hadden met de huidige realiteit. Chappeau.




Ervaring van Gesprek 7u30 met medium Christelle   Ervaring van Gesprek 7u30 met medium Christelle   Ervaring van Gesprek 7u30 geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Christelle Lichtgever, gisteren heb ik een sollicitatiegesprek gehad voor een nieuwe baan. Jij gaf mij al eerder aan dat dit bedrijf het niet gaat worden. Goed gezien. Heb te horen gekregen dat ze verder gaan met een andere kandidaat. Goed gezien op naar een andere baan. Liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Christelle   Ervaring van Anoniem met medium Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsutrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumsutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden