Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsutrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Mari%20Elena
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Mari Elena is een zeer zuiver invoelend medium zonder mening of oordeel. Haar voorspellingen zijn zuiver en eerlijk. Zij kan zoveel meer dan er bij haar beschrijving staat. Ik ben enorm door haar geholpen om situaties te begrijpen en te accepteren. Haar voorspellingen zijn uitgekomen en door haar hulp ben ik er goed uitgekomen. Een dikke tien met een griffel en een virtuele hug. XXX.




Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Zeer zuivere medium, u bent echt geweldig in hoe alles uitlegt en binnen krijgt. u aanpak is zeer helder en oprecht. ik ben heel blij dat ik u ben tegen gekomen in mijn leven en ik ben dankbaar voor uw oprechtheid, uw zuiverheid en uw werkwijze zijn van hoog niveau en daarom lieve Mari Elena. U krijgt meer als 10 sterren van mij. Mari Elena is een betrouwbare, zeer zuivere medium die er geen doekjes om windt en zij is zeer zeker aan te raden. Dank u wel voor alles mijn lieve schat. ik stuur u heel veel licht en liefde lieverd. hele dikke knuffel van het watermannetje.




Ervaring van B met medium Mari Elena   Ervaring van B met medium Mari Elena   Ervaring van B geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Omdat je helaas op de dag niet aanwezig bent wil ik je op deze manier bedanken voor je juiste inzichten. Je hebt mij enorm geholpen om door te zetten en te bereiken waar ik nu ben. Heb net de bevestiging binnen gekregen. Kon niet wachten om dit met je te delen. Ik bel je uiteraard nog om dit te vieren. Dank, dank dank. Tot snel topper.




Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  In april 2021 Mari-Elena nog gesproken. Ik belde toen over iemand die ik niet los kon laten. Ik werd toen een beetje kribbig omdat ik je niet wilde geloven dat hij niet meer op m'n pad komt maar iemand anders. Ik heb hem binnen 2 maanden losgelaten wat je voorspelde en kan ik ineens weer genieten van het leven en van andere mannen om mij heen. Je was 1 van de weinige hier die vertelde dat de man waarvoor ik belde niet meer terugkomt in m'n leven. Terwijl er meerdere mediums vertelden van wel. Daarom mensen, voor een eerlijke en zuiver gesprek, bel deze dame op. Ze zegt de waarheid, of het nou wel niet leuk is om te horen. Bedankt Mari Elena.




Ervaring van L. met medium Mari Elena   Ervaring van L. met medium Mari Elena   Ervaring van L. geplaatst op 22 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Lieve Mari Elena, ik zou het je laten weten als je inzichten klopten. Het was voor mij zo anders, maar jij had wel gelijk. Je zag het goed. Dank je wel voor je eerlijkheid. X.




Ervaring van Eva met medium Mari Elena   Ervaring van Eva met medium Mari Elena   Ervaring van Eva geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Lieve Mari Elena.
Voor jou een getuigenis die je echt verdient. Je vraagt er nooit om en ik denk er nooit aan.
Jij hebt mij zo geweldig geholpen met een heleboel zaken zonder mening en heel liefdevol. Door jouw hulp is alles weer de goede richting op gegaan. Ik geloofde er niet in maar jij wel. Dank je wel voor je geduld en inzichten. X.




Ervaring van M met medium Mari Elena   Ervaring van M met medium Mari Elena   Ervaring van M geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Marie Elena behoort tot de beste van deze site, ze heeft zelfs de tijd juist voorspeld dat de nieuwe liefde in mijn leven kwam. Top medium, bedankt voor je hulp.




Ervaring van anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Marie elena behoort tot de beste van deze site, ze heeft zelfs de tijd juist voorspeld dat de nieuwe liefde in mijn leven kwam. Top medium, bedankt voor je hulp.




Ervaring van Marieke met medium Mari Elena   Ervaring van Marieke met medium Mari Elena   Ervaring van Marieke geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Mari Elena, ik bel je regelmatig als ik je inzichten nodig heb. Jouw kennis van zaken is zo groot en breed, je stuurt mij altijd weer de juiste richting op. Ook stel ik je altijd weer die ene vraag en altijd zeg je dat de tijd eraan komt. Dat ik het los moet laten en het dan onverwachts op mijn pad komt. Daar werd ik altijd wel moedeloos van. Mijn geduld raakte op. En toen liet ik los en wat gebeurd er geheel onverwachts komt het op mijn pad. Je hebt weer gelijk gehad. Ik moest het zelf doen. Super bedankt voor al je geduld en ik bel je zeker snel weer. X.




Ervaring van NN met medium Mari Elena   Ervaring van NN met medium Mari Elena   Ervaring van NN geplaatst op 14 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Zeer goede inzichten. Pakte de kern van de kwestie meteen op zonder zelf iets gezegd te hebben. Zeer herkenbaar wat ze zei bevestiging gehad van wat ik dacht. Zeker de moeite.




Ervaring van eli met medium Mari Elena   Ervaring van eli met medium Mari Elena   Ervaring van eli geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Lieve Mari Elena. Wat ben ik blij met je dat jij mij elke keer weer binnen tien minuten aan het lachen krijgt. Je blijft zo geduldig als ik weer de stress in schiet en je woorden zijn zo eerlijk en raak. Je voelt mij zo goed aan en helpt mij enorm om de juiste beslissingen te nemen. Ik bel je snel weer lieverd. Dikke knuffel.




Ervaring van Heleen met medium Mari Elena   Ervaring van Heleen met medium Mari Elena   Ervaring van Heleen geplaatst op 6 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Zo mooi hoe jij me gelijk gaf in mijn eigen keuze. Puur ego dat wist je meteen. Zo mooi mijn gevoel verteld aan hem en hij aan mij. Nu genieten en ons gevoel blijven voelen. Dank je wel. Lieve groetjes Nicole.




Ervaring van Nicole met medium Mari Elena   Ervaring van Nicole met medium Mari Elena   Ervaring van Nicole geplaatst op 28 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Hoi Mari Elena, na een aantal mediums gebeld te hebben ben jij, naar mijn gevoel, degene die de dingen het meest juist ziet zowel in het nu als in de toekomst. Niet dat andere mediums niet goed zijn, maar jij ja ik weet niet goed hoe ik het moet zeggen, bij jou had ik de indruk dat je het meest eerlijk, zuiver en correct bent. Ik heb nog maar 1x bij iemand anders hier een goeie review geschreven, maar jou vind ik toch nog beter. In de toekomst ga ik je nog contacteren, ik vertrouw je. Dankjewel Marie Elena, voor mij ben je top en ik bel je zeer zeker terug. Hopelijk blijf je hier nog aanwezig het hele jaar.




Ervaring van gevoelige bangerik met medium Mari Elena   Ervaring van gevoelige bangerik met medium Mari Elena   Ervaring van gevoelige bangerik geplaatst op 6 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Ik spreek je inmiddels al een jaar en alles wat je zegt komt uit. Je bent zo positief en je probeert mij iedere keer een positief gevoel te geven en dat lukt je uiteraard. Ik ben blij je te hebben ontmoet, dankjewel xxx.




Ervaring van Z. met medium Mari Elena   Ervaring van Z. met medium Mari Elena   Ervaring van Z. geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Hallo Mari Elena. Ik wil je even zeggen dat je voorspellingen uit gekomen zijn. Je hebt mij heel goed geholpen en hebt engelengeduld. Dank je wel. Liefs Jen.




Ervaring van Jen met medium Mari Elena   Ervaring van Jen met medium Mari Elena   Ervaring van Jen geplaatst op 15 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Mari Elena ik belde jou radeloos op. Je luisterde en zei geen probleem dit los je zo op. Je vertelde mij rustig welke stappen ik moest nemen. Ik heb je raad opgevolgd en met een uur was alles opgelost. Echt super bedankt voor je hulp. Je bent een vrouw met veel kennis op elk gebied. Ik kan weer rustig ademhalen. XXX.




Ervaring van Radeloos met medium Mari Elena   Ervaring van Radeloos met medium Mari Elena   Ervaring van Radeloos geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Lieve Mari Elena, dank je voor al je steun en inzichten. Het er mij "doorheen trekken" als ik in een dip val. Je eerlijkheid en onvoorwaardelijke liefde voor iedereen en je pure voorspellingen zijn meer dan goud waard. Er is weer een voorspelling uitgekomen. Dat wilde ik even kwijt.
Dikke knuf en tot snel. XXX.




Ervaring van R. met medium Mari Elena   Ervaring van R. met medium Mari Elena   Ervaring van R. geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Lieve Mari Elena, veel dank voor de mooie reading, je bent oprecht, eerlijk, doorziet zaken heel snel en zuiver. Je bent een top medium. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Mari Elena, vanavond jou gebeld, buiten het feit dat ik ook door andere mediums de bevestiging had gekregen, was jou uitleg betreft mijn partner, zo ontzettend zuiver wat er aan de hand was op dit moment, het maakte mij emotioneel, maar bovenal zette je mij in mijn eigen kracht terug, waardoor ik weer bewust voel wat ik ook in mijn onderbewuste al voelde. Als het moment daar is dat ik mijn geliefde weer in mijn armen sluit zal ik je dit laten weten. Lieve mensen als jullie het puntje op de i willen, vanuit mijn hart, bel deze dame en ze zal je versteld doen staan.




Ervaring van Frank met medium Mari Elena   Ervaring van Frank met medium Mari Elena   Ervaring van Frank geplaatst op 25 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Je hebt het van het begin af aan goed gezien en bleef bij je woorden. Ik geloofde je echt niet meer en ging steun zoeken bij andere mediums die mij nog onzekerder maakten. Uiteindelijk zag jij het goed. Chapeau. Je bent super, geduldig en eerlijk. Je behoort tot de toppers. Hartelijk dank voor je geduld. Ik was echt niet altijd aardig tegen je. Groetjes van een fan.




Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Je blijft altijd zo geduldig en positief als ik je bel met dezelfde vraag. Heb geduld zeg je het gebeurd zoals ik het gezien heb. Meteen geef je mij weer een stoot energie. Het is gebeurd. Precies zoals je gezegd hebt. Ik ben zo blij dat ik naar je geluisterd heb en je goede adviesen heb opgevolgd. Je bent een engel op aarde. Dikke knuffel van Miss Ongeduld.




Ervaring van Ongeduldje met medium Mari Elena   Ervaring van Ongeduldje met medium Mari Elena   Ervaring van Ongeduldje geplaatst op 21 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Een paar dagen geleden heb ik je uitgebreid gesproken, deels over m'n gevoeligheid, waar ik niet eens over belde. Ik wilde even laten weten dat de 'kerstbal' duidelijk verschil maakt. En dat ik idd ook (sneller dan ik dacht) een inzicht heb gekregen. Super, dankjewel.




Ervaring van B.B. met medium Mari Elena   Ervaring van B.B. met medium Mari Elena   Ervaring van B.B. geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Hi, bedankt voor je emailconsult net. Was erg direct en duidelijk, maar precies wat ik nodig had om te horen. Ik moet het allemaal even loslaten en terug naar mezelf gaan. What will be will be. Dankjewel.




Ervaring van anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Wat ben ik blij dat ik u gisteravond heb gebeld. Omdat ik al een aantal jaren in een hele vervelende situatie zit, bel ik vaker naar deze lijn. Ons gesprek heeft mij zoveel meer gegeven dan al die contacten met de andere mediums op deze lijn. Dankzij uw energie kon ik ook weer een keer goed slapen.
Ik zal u zeker laten weten hoe het verder is gegaan ?in de kerstbal?.

Mascha.




Ervaring van Mascha met medium Mari Elena   Ervaring van Mascha met medium Mari Elena   Ervaring van Mascha geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Wauw. Ik kreeg antwoorden op vragen die ik niet gesteld had maar waar ik wel mee zat. Ongelofelijk dat iemand dat voelt. Sterke gave. Dank je wel.




Ervaring van Els met medium Mari Elena   Ervaring van Els met medium Mari Elena   Ervaring van Els geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Dank je wel Mari Elena voor alles, ook voor de space en me op te peppen. Haha toch nog wel gelachen met je schat. Fijne avond en bel je snel weer R.




Ervaring van R met medium Mari Elena   Ervaring van R met medium Mari Elena   Ervaring van R geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Lieve Mari Elena, wat weet jij de dingen goed te verwoorden. Je hebt een loepzuivere gave en straalt rust uit. Hartelijk dank voor alles wat je voor mij doet. Jes.




Ervaring van Jes met medium Mari Elena   Ervaring van Jes met medium Mari Elena   Ervaring van Jes geplaatst op 9 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Zo een fijn verhelderend gesprek gehad. Heel positief gevoel aan over gehouden. Dank je wel. xxx Sonja.




Ervaring van Sonja met medium Mari Elena   Ervaring van Sonja met medium Mari Elena   Ervaring van Sonja geplaatst op 22 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Sorry dat ik kwaad werd en ophing. Je had weer gelijk. Je bent gewoon eerlijk en blijft bij je woorden. Ik heb mijn les geleerd. Dank je wel voor je eerlijkheid.




Ervaring van Jef met medium Mari Elena   Ervaring van Jef met medium Mari Elena   Ervaring van Jef geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Waar anderen zeiden dat ik geen hoop meer moest hebben bleef jij bij je inzichten en zei dat ik geduld moest hebben en blijven geloven. Tijd kon je niet zeggen. Wel dat het zou gebeuren in een negatieve tijd. Wat had je gelijk. Alles valt op zijn plaats. Ik ben je zo dankbaar dat jij mij telkens weer hoop gaf en dat ik daardoor niet opgegeven heb.
Duizend sterren voor jou. David.




Ervaring van David met medium Mari Elena   Ervaring van David met medium Mari Elena   Ervaring van David geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Wat is het fijn om met Mari Elena te praten. Nuchter, warm en met rake voorspellingen. Haar advies en steun zijn helder en fijn. Hier kan ik echt mee verder.




Ervaring van Sandra met medium Mari Elena   Ervaring van Sandra met medium Mari Elena   Ervaring van Sandra geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Wat is het fijn om met Mari Elena te praten. Nuchter, warm en met rake voorspellingen. Haar advies en steun zijn helder en fijn. Hier kan ik echt mee verder.




Ervaring van Sandra met medium Mari Elena   Ervaring van Sandra met medium Mari Elena   Ervaring van Sandra geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  LieveMari Elena, als enige bleef je altijd bij je woorden en je hebt mij enorm geholpen om positief te blijven. Je hebt mij ook de volgorde verteld waarin de zaken gaan lopen. Het is precies zo gegaan als je verteld hebt.
Zonder jouw steun had ik dit niet bereikt. Was ik ingestort.
Ik houd je op de hoogte. Het is zo fijn om metje te praten. Je trekt mij uit mijn onzekerheid. XXX.




Ervaring van N met medium Mari Elena   Ervaring van N met medium Mari Elena   Ervaring van N geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Een heel verhelderend gesprek gehad.
Heel veel informatie en uitstekende uitleg. Hier kan ik mee verder. Een aanrader.




Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem met medium Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Lieve Mari Elena.
Wat ben ik blij met je. Je blijft altijd zo rustig als ik weer in paniek raak en hebt ook meteen weer de oplossing. Er is veel gebeurd dit jaar en alles is zo gegaan als je mij vertelde. Ik heb nu dan ook alle vertrouwen in het nieuwe jaar. Je bent echt super. Ik wens je het allerbeste voor 2020 en tot snel. Liefs Nes.




Ervaring van Nes met medium Mari Elena   Ervaring van Nes met medium Mari Elena   Ervaring van Nes geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsutrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumsutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden