Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsutrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Olga
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Je bent een topper.




Ervaring van Jessica met medium Olga   Ervaring van Jessica met medium Olga   Ervaring van Jessica geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hai Olga, ik heb gereageerd zoals beloofd. En inderdaad, klopt.
Topper. Bedankt, M.




Ervaring van M met medium Olga   Ervaring van M met medium Olga   Ervaring van M geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hoi lieve Olga, je net weer aan de telefoon gehad, weer een voorspelling die uitkwam. je bent een lieve vrouw. dank je wel. Je weet wel wie.




Ervaring van d met medium Olga   Ervaring van d met medium Olga   Ervaring van d geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Ik ben zo blij dat ik jou heb. door deze moeilijke dagen. maar veel lachen doen we al zeker, dank u xxc.




Ervaring van R met medium Olga   Ervaring van R met medium Olga   Ervaring van R geplaatst op 17 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga vrouwtje Je bent de beste. Voor mij een dikke 11. Ik zou een ieder jou aanbevelen, Je bent echt uniek. Daar is geen euro of minuut aan verspild. Bedankt weer voor alle wijsheid en inzichten je bent een engel. Liefs Tanja.




Ervaring van Tanja met medium Olga   Ervaring van Tanja met medium Olga   Ervaring van Tanja geplaatst op 31 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga is een fantastisch medium. Iedere keer blijkt alles te kloppen wat zij heeft voorspeld. Tot in de detail. Iedere keer blijkt alles uit te komen. Tevens is ze ook erg nuchtere en een erg professionele gesprekspartner.




Ervaring van Floor met medium Olga   Ervaring van Floor met medium Olga   Ervaring van Floor geplaatst op 26 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve olga je bent topper super goed.Je had het helemaal goed. Ga je zeker weer bellen. Liefs Cindy .




Ervaring van Olga met medium Olga   Ervaring van Olga met medium Olga   Ervaring van Olga geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  heel goed medium.




Ervaring van Tim met medium Olga   Ervaring van Tim met medium Olga   Ervaring van Tim geplaatst op 24 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dankje Olga voor het fijne gesprek. Hartelijk dank voor het advies. Ik weet wat ik moet doen. Liefs.




Ervaring van Marit met medium Olga   Ervaring van Marit met medium Olga   Ervaring van Marit geplaatst op 13 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
Zolang als wij al praten met elkaar ben jij de enigste,allerbeste,liefste,gezelligste,maar vooral met heel je hart en alles wat je weet en voelt help je mij en iedereen.jou hulp is soms goud waard gewoon even een grote steun die meer waard is dan ik kan opschrijven. Olga jij ben iemand die altijd klaarstaat voor iedereen en alles je bent heel lief eerlijk en te vertrouwen. Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 4 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
Ik heb weer een heel jaar prachtige readings van je gehad.
Dank je wel weer lief mens.
Op naar 2019.




Ervaring van Remie met medium Olga   Ervaring van Remie met medium Olga   Ervaring van Remie geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Sorry voor het abrupte einde. Bedankt voor je inzichten. Fijne feestdagen.




Ervaring van Esmeralda met medium Olga   Ervaring van Esmeralda met medium Olga   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Van harte bedankt Olga. Ik bel je nog zeker terug, dank u.




Ervaring van Sabrina met medium Olga   Ervaring van Sabrina met medium Olga   Ervaring van Sabrina geplaatst op 16 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, de krediets waren erdoor. was een hele tijd terug dat ik je gesproken had. Dankzij jouw hulp en voorspellingen heb ik de afgelopen 2 jaar goed doorstaan en inderdaad zoals je zei, mijn geduld is beloond op relatie vlak. Ook op studievlak heb jij me aangespoord om verder te gaan aanstaande zaterdag is het zover hopelijk zal ik ook van de eerste keer slagen. Zoals je zegt ik heb niets te verliezen dus ook niet te vrezen, heb ik het dan ben ik een geluksvogel en anders doe ik het gewoon opnieuw. Vingers crossed. Was heel fijn om je terug gehoord te hebben. Geniet van je avond x.




Ervaring van F. met medium Olga   Ervaring van F. met medium Olga   Ervaring van F. geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Ik kan Olga niet genoeg bedanken voor haar steun, en haar voorspelling is vandaag uitgekomen. dolgelukkig. xxx.




Ervaring van R met medium Olga   Ervaring van R met medium Olga   Ervaring van R geplaatst op 3 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Beste Olga. Je hebt me super goed geholpen en alles wat je voorspelde kwam uit. Ik ga je zeker vaker bellen. Bedankt voor je goede advies.




Ervaring van Sabrina met medium Olga   Ervaring van Sabrina met medium Olga   Ervaring van Sabrina geplaatst op 2 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga is een super meid. Heeft me al door en door geholpen.




Ervaring van r met medium Olga   Ervaring van r met medium Olga   Ervaring van r geplaatst op 1 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dank je voor alles. Vele groeten. Tim.




Ervaring van Tim met medium Olga   Ervaring van Tim met medium Olga   Ervaring van Tim geplaatst op 30 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dank je wel Olga voor je lief en oppeppend consult. ik heb weer hoop en de moed om verder te gaan want wat je zegt komt telkens uit.
Hopelijk mag ik je ooit uitnodigen op onze trouw :).

De jonge stem ;).




Ervaring van A met medium Olga   Ervaring van A met medium Olga   Ervaring van A geplaatst op 27 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Bedankt dat je er altijd bent wanneer ik je nodig heb. Je bent een topper.




Ervaring van K met medium Olga   Ervaring van K met medium Olga   Ervaring van K geplaatst op 10 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga,

Dankjewel voor je mooie reading, je hebt met heel goed geholpen en ook direct gerustgesteld.

Ik ga je zeker vaker bellen en wens je veel bellers toe.




Ervaring van Ann met medium Olga   Ervaring van Ann met medium Olga   Ervaring van Ann geplaatst op 8 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, je bent de beste. heb altijd fijne gesprekken met je. respect voor je .




Ervaring van Nathalie met medium Olga   Ervaring van Nathalie met medium Olga   Ervaring van Nathalie geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga

Wil je bedanken voor de fijne gesprekken die we samen gehad hebben, heb er echt heel veel aan gehad. Je hebt me rust gegeven, en ik belde je op de momenten dat ik je nodig had, je bent een hele lieve vrouw, ik hoop dat me wensen gaan uitkomen, en bel je dan zeker terug .




Ervaring van Davey met medium Olga   Ervaring van Davey met medium Olga   Ervaring van Davey geplaatst op 26 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  lieve Olga

kom je even heel mooie en liefdevolle dankjewel wensen.

Je bent een toffe dame. Tot later. Fleur.




Ervaring van Fleur met medium Olga   Ervaring van Fleur met medium Olga   Ervaring van Fleur geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Zo blij dat je terug bent.

Dank je voor alles. Ik bel je gauw weer.




Ervaring van Lot met medium Olga   Ervaring van Lot met medium Olga   Ervaring van Lot geplaatst op 11 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering. Nog steeds voor mij de allerbeste altijd oprecht eerlijk en liefdevol een beter iemand kan ik niet bedenken. hoe jij altijd klaar staat voor mensen. Liefs NY (Sophie).




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Wat Olga voorspelt kom alles uit.eerlijke een vertrouwdeigen persoonlijke gesprek.nogmaals bedank Olga vooral gestund al die jaren.Q.uit Belgie.




Ervaring van Q.Q met medium Olga   Ervaring van Q.Q met medium Olga   Ervaring van Q.Q geplaatst op 14 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,
Dankjewel wel voor wat je deed, voor wat je doet en voor wat je weet.
Dankjewel voor wat je zei, wat je zegt zo tegen mij. Dankjewel voor wat je gelooft, voelt en ziet, Dankjewel voor wie je bent, en dat jij mij al zolang kent.
Your The Best. xxNY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, via deze weg wil ik u eens bedanken .
Ik wil u laten weten dat uw voorspellingen uitgekomen zijn.Jij was altijd heel zeker van je zaak, dankjewel.

Liefs, Fleur.




Ervaring van Fleur met medium Olga   Ervaring van Fleur met medium Olga   Ervaring van Fleur geplaatst op 29 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga bedankt voor je luisterend oor. ik hoop wat je mij gezegd hebt dat dat uit komt .je bent mm steun en toe verlaat gr a.




Ervaring van Anja met medium Olga   Ervaring van Anja met medium Olga   Ervaring van Anja geplaatst op 24 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hey Olga,

Fijn je gesproken te hebben. Mijn gesprekken met Olga motiveren me altijd om door te gaan.




Ervaring van Dinetha met medium Olga   Ervaring van Dinetha met medium Olga   Ervaring van Dinetha geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  jij helpt mij enorm. Tot volgende keer. Anton




Ervaring van Anton met medium Olga   Ervaring van Anton met medium Olga   Ervaring van Anton geplaatst op 9 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  je bent echt goed . Bel Olga een keer op, ze zal je zeker niet teleurstellen. ik heb veel steun aan haar gehad de afgelopen maanden.

liefs,
S.




Ervaring van Sara met medium Olga   Ervaring van Sara met medium Olga   Ervaring van Sara geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

De waarheid is eindelijk uitgekomen, ik ben ontzettend blij dat ik jou gesproken heb.

je bent de sterren zeker waard.
Je maakt me blij .X.




Ervaring van Adam met medium Olga   Ervaring van Adam met medium Olga   Ervaring van Adam geplaatst op 7 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, op een mooie zonnige dag belde ik je. Je consult vergeet ik nooit meer. Wat jij toen allemaal doorkreeg,zo correct. Dikke knuffel en tot heel snel , alles klopt. Top.Anna.




Ervaring van Anna met medium Olga   Ervaring van Anna met medium Olga   Ervaring van Anna geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsutrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumsutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden