Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsutrecht.nl


  Mediums uit Utrecht geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Deze vrouw is echt next level. Ik heb er geen woorden voor .




Ervaring van Lies met medium Yellow   Ervaring van Lies met medium Yellow   Ervaring van Lies geplaatst op 11 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Superbedankt voor je rake inzichten en voorspellingen. Ja je had gelijk, er is contact geweest. Ik blij en waardeer jouw blijheid voor mij ook enorm. Uiteraard hou ik je op de hoogte van het verdere verloop maar ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen tussen mij en F. Tot snel lieverd and keep up the good work. Xx F.




Ervaring van F met medium Elena   Ervaring van F met medium Elena   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Johannes
  Ervaring met medium Johannes
  Johannes is een zeer zuiver betrouwbaar vriendelijk en eerlijk medium.Hij geeft mij nu sinds een jaar coaching. Ik sta steeds meer in mijn kracht.Hij heeft mij al met veel zaken en problemen bij gestaan.Johannes is erg empathisch en invoelend. Na een gesprek ben ik een stuk rustiger en gebeuren er altijd wonderlijke dingen.Ik hou hem regelmatig op de hoogte. Hij voelt mij goed aan en resoneert met mij als persoon.




Ervaring van Dana met medium Johannes   Ervaring van Dana met medium Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Beste en de Liefste Mevrouw.
Sinds dat ik je gesproken heb, doet het me goed om met jouw in gesprek te komen. Ik raad het iedereen aan, je voelt diep goed aan, stelt me ontzettend gerust, WOW wat bent je SUPER .

Ik geef een tien met een griffel .




Ervaring van Fati met medium Desteny   Ervaring van Fati met medium Desteny   Ervaring van Fati geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna, nou hier eindelijk de bevestiging over het contact waar jij zo van overtuigd was. Ja gisteren heeft F mij gecontacteerd wat resulteerde in mijn langste telefoongesprek ooit. Veel gesproken en besproken dus. Ik ben erg benieuwd naar het verdere verloop nu maar aangezien jij ook zo vaak echt raak zit met jouw voorspellingen, kan ik niet meer dan erop vertrouwen dat het zeker goed gaat komen tussen ons. Enorm bedankt weer en hoop je snel weer even te kunnen spreken. Liefs, F.




Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Yesss lieve Sara, ook jij zag het goed. Contact wat voor ieder moment lag heeft gisteren plaatsgevonden. Je omschrijft situaties en personen zo gedetailleerd, echt super gewoon. Nu op naar het verdere verloop maar heb ook alle vertrouwen in jou en jouw voorspellingen. Super bedankt lieverd en tot snel weer. Liefs, F .




Ervaring van F met medium Sara   Ervaring van F met medium Sara   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal, hierbij de beloofde recensie als het uit zou komen wat jij voorspelde. Meneer heeft idd contact gezocht met mij met als resultaat een telefoon gesprek van acht uur. Haha. Ik heb nu alle vertrouwen in alle andere voorspellingen die jij doet. Super bedankt en tot horens weer. Liefs, F .




Ervaring van FF met medium Chantal   Ervaring van FF met medium Chantal   Ervaring van FF geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine, je zei het komt snel en je hebt gelijk gekregen. Topper ben je. Dikke knuffels.




Ervaring van anoniempie met medium Sabine   Ervaring van anoniempie met medium Sabine   Ervaring van anoniempie geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke, Je hebt me lang geleden iets voorspeld wat is uitgekomen. Chapeau. Nu heb je een volgende gedaan. Ik ben benieuwd. Heel erge dank.




Ervaring van Ikke met medium Lineke   Ervaring van Ikke met medium Lineke   Ervaring van Ikke geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Super medium. Heldere duidelijke antwoorden. Integer, respectvol en zuiver. Ze zet je ook met haar woorden in je kracht. Ze weet echt veel en doe een belleke naar haar. Ze verdient het en is een schat van een vrouw.




Ervaring van anoniem met medium MathildaNili   Ervaring van anoniem met medium MathildaNili   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Lili
  Ervaring met medium Lili
  Beste Lili,

Ik bel je regelmatig eens op ik wacht eind april af en als het nieuws komt laat ik het je weten, ik ben benieuwd.

Groetjes tot later.
Inge.




Ervaring van Inge met medium Lili   Ervaring van Inge met medium Lili   Ervaring van Inge geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Sanne, het is gebeurd zoals je me vertelde, en ik heb me staande gehouden. Was niet leuk maar heb zoveel aan jou woorden gehad. Je bent voor mij een topper en grote steun ook in de minder leuke tijden. Lieve mensen Sanne is eerlijk en 1 van de beste mediums. Geef advies en goede raad. Kortom een topper.

Namste Lin.
.




Ervaring van Lin met medium Sanne   Ervaring van Lin met medium Sanne   Ervaring van Lin geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  JE VOORSPELLING IS UITGEKOMEN ik geloofde er echt niet meer in maar je voorspelling is uitgekomen, duizend maal dank. Salina duizend maal dank je bleef het zien, hoe vaak ik je ook belde je bleef altijd rustig met me een engel ben je. Veel liefs, nachtmensje.




Ervaring van Anoniem met medium Salina   Ervaring van Anoniem met medium Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Johannes
  Ervaring met medium Johannes
  Johannes wat kan je goed invoelen op personen je hebt goede raad gegeven waardoor mijn gezondheid beter is dank je daarvoor. Alles wat je mij verteld hebt klopt voor de toekomst dat zie ik nog wel maar heb er vertrouwen in grtjs.




Ervaring van Ch met medium Johannes   Ervaring van Ch met medium Johannes   Ervaring van Ch geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met medium Roy
  Ervaring met medium Roy
  Beste Roy

Ik twijfel niet aan wat u zegt zeker niet .
Tijd brengt raad
Bedankt alvast voor de Reading.




Ervaring van Rita met medium Roy   Ervaring van Rita met medium Roy   Ervaring van Rita geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Fijn gesprek gehad met Violette. Ze is lief en voelt goed aan wat er speelt. Houd je ook niet langer is gesprek dan nodig. Bedankt Violette. Ik hoop dat je voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van Ikke met medium Violette   Ervaring van Ikke met medium Violette   Ervaring van Ikke geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Net Destiny gesproken. Ze is echt heel duidelijk, draait er niet omheen. Ze heeft mij weer gerust gesteld. Hartstikke goed en ik ga je zeker bellen als ik weer onrustig ben.




Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem met medium Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Delilah
  Ervaring met medium Delilah
  Hey you, ik ben verrast met wat je kan zien en voelt. Een aanwinst voor de lijn. Ik ga je zeker vaker bellen.




Ervaring van D met medium Delilah   Ervaring van D met medium Delilah   Ervaring van D geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Delilah  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny. Wat een fijn consult heb ik van je gekregen. Je bent heel krachtig en zeker van je zaak. Het geeft mij vertrouwen. Ik laat zeker weten als de voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Ikke met medium Desteny   Ervaring van Ikke met medium Desteny   Ervaring van Ikke geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Een zeer lieve, eerlijke en correcte vrouw. Ze had iets over mijn werk gezegd en dat is woord voor woord uitgekomen. Ik heb alleen maar lovende woorden voor deze vrouw.
Je bent een kei Jennifer. Super bedankt voor alles. Dikke knuffel.




Ervaring van A. met medium Jennifer   Ervaring van A. met medium Jennifer   Ervaring van A. geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Beste Oceana, wat ben jij een geweldig lief mens. Je bent duidelijk, eerlijk, warm en draait niet om de brei heen. Ik houd vol qua solliciteren en laat je weten als ik zelf weer verdere stappen heb gezet.
Gezonde groet, Astrid.




Ervaring van astrid met medium Oceana   Ervaring van astrid met medium Oceana   Ervaring van astrid geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Bertt
  Ervaring met medium Bertt
  Bertt heeft mij heel goed gerustgesteld. Iets waar ik al jaren mee rondliep en intuitief wel aanvoelde dat heeft hij bevestigd. En hij heeft mij ook de tools aangeboden om dit probleem die redelijk diep lag, op te lossen. Ik ben hem heel dankbaar en er is een enorme opluchting gekomen. en tijdens het gesprek is er een zachte energie over mij heen gekomen en de bevestiging weeral dat ik toch goed bezig ben.




Ervaring van anoniem met medium Bertt   Ervaring van anoniem met medium Bertt   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met medium Arend
  Ervaring met medium Arend
  Gisteren een mooi en helder gesprek gehad met Arend. Rustig en met humor. Alles klopte wat hij vertelde en ga vol vertrouwen de komende weken in en benieuwd natuurlijk naar de afloop. Arend gaf nog wel een mooie opmerking mee: "Als je met de hond slaapt krijg je zijn vlooien" Nog nooit deze opmerking gehoord maar hij is wel Raak.




Ervaring van Ineke met medium Arend   Ervaring van Ineke met medium Arend   Ervaring van Ineke geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Top medium, zit altijd goed met wat ze zegt. Ze voelt snel in en geeft bondig antwoord op je vragen. Erg prettig. Al vele jaren ken ik Desteny en heb altijd tevreden opgehangen en achteraf bleek ze soms kon ik het niet geloven weer gelijk te hebben. Hoop dat je snel weer online bent.




Ervaring van B. met medium Desteny   Ervaring van B. met medium Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Ik spreek je nu sinds een weekje en je hebt me zo goed op weg geholpen. Ik moest me vooral niet druk maken en je gaf me zoveel positiviteit. Je hebt veel geduld en begrip en geeft goede handvaten. Het is gegaan zoals je zei. Heel erg bedankt. Je bent zo'n lieve vrouw.




Ervaring van E met medium Yellow   Ervaring van E met medium Yellow   Ervaring van E geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Bedankt amber voor je oplossingen waar ik iets mee kan daar ben ik je heel dankbaar voor en dit wil ik nog even benadrukken.

mijn dank.




Ervaring van ludo met medium Amber   Ervaring van ludo met medium Amber   Ervaring van ludo geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  May kensley ik wil je heel erg bedanken het invoelen van personen klopte helemaal.alles wat zei klopte een aangename stem heb je ben heel blij dat ik je gebeld heb kan verder nu.
Groetjes leeuwtje.




Ervaring van Leeuwtje met medium May Kensley   Ervaring van Leeuwtje met medium May Kensley   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Hey Nima. Gisteren een heel verhelderend gesprek gehad met jou. Bedankt voor jouw goede raad en tools die je me hebt aangereikt. Wat de toekomst brengt zie ik wel en hou je op de hoogte. Bedankt voor jouw steun.
Lieve groet S.




Ervaring van SVH met medium Nima   Ervaring van SVH met medium Nima   Ervaring van SVH geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, al jaren zei je dat ik moest doorgaan en dat ik beter af zou zijn alleen. Ik heb altijd gedacht dat ik het nooit zou kunnen, maar door jouw toedoen ben ik er toch in geslaagd om opnieuw te beginnen en stilletjes aan terug in mezelf te geloven.

Liefs E.




Ervaring van E met medium Anouk   Ervaring van E met medium Anouk   Ervaring van E geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Hoi Marya, ik plaats niet zo snel een reactie maar als ik dat doe ben je ook goed. Mijn ervaring is dat je mensen niet onnodig aan de lijn houdt, bent duidelijk en eerlijk in je toekomstvoorspellingen. Dank voor die keren dat ik je om raad en advies vroeg. Top.




Ervaring van Marieke met medium Marya   Ervaring van Marieke met medium Marya   Ervaring van Marieke geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Lieve Elena,

Ik heb je veel gesproken tijdens een hele moeilijke periode in mijn leven. Je hebt me gerustgesteld met je voorspellingen die tot nu toe allemaal uitgekomen zijn. Je bent super goed in wat je doet.
Dank je voor alles.
A.




Ervaring van Anke met medium Elena   Ervaring van Anke met medium Elena   Ervaring van Anke geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Je bent een topper. Alles is uitgekomen. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Saina met medium Laaya   Ervaring van Saina met medium Laaya   Ervaring van Saina geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, ik ben zo blij dat ik je te pakken kreeg nog zo op de valreep. Wat ben jij een lieverd en wat zag je het goed. Je toverde echt een glimlach op m'n gezicht tijdens het gesprek. Alles wat je zei was gewoon raak. Heel veel dank en tot heel snel weer lieve Sara. Veel knuffels. (Emotionele drama opera).




Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Lieve Yellow, dank voor uw inzichten. Zo fijn om met u te praten. Uw oprechtheid, ik hou ervan.

Ik neem uw inzichten mee in mijn proces.

Dank u wel.

Liefs R (moeilijke naam u weet wel wie. R en R beiden weegschalen).




Ervaring van R met medium Yellow   Ervaring van R met medium Yellow   Ervaring van R geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina.

Hoop jou snel te spreken. Er is zoveel gebeurd. Heb jou zoveel te vertellen. Een voorspelling is ook uit gekomen.

Lieve groeten
M.




Ervaring van My met medium Salina   Ervaring van My met medium Salina   Ervaring van My geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsutrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumsutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden